Wijn vanuit de hele wereld kopen in Amstelveen

De geschiedenis van wijn gaat erg ver terug en het ontstaan van wijn was waarschijnlijk ongeveer 7000 jaar geleden. In de jaren erna zijn er veel ontdekkingen gedaan op het gebeid van wijn en de verschillende smaken en mogelijkheden. In de 18e eeuw werd steeds meer wijn in goede flessen gedaan en niet alleen met getransporteerd of bewaard in vaten. In de 19e eeuw ging het helaas achteruit met de wijnbouw, dit kwam doordat er een aantal grote plagen zijn geweest. Gelukkig werd het in de 20e eeuw weer beter en ook wijnen uit andere, nog onbekende wijnladen, kwamen in opmars. Bij Wijnhandel van Krimpen vindt u diverse wijnen vanuit de hele wereld en ook de landen die nu in opmars zijn om bekende wijnladen te worden. Zo vindt u hier diverse wijnsoorten, zoals rode wijn, rosé wijn en verschillende witte wijnen. U vindt in onze wijnwinkel bij Amstelveen, een ruim scala aan bekende wijnen. De wijnen in ons assortiment komen onder andere uit Spanje, Frankrijk en Italië, maar ook nog minder bekende landen als Chili, Oostenrijk en Australië.

Wijnhandel van Krimpen, dé wijnwinkel bij Amstelveen

Wijnhandel van Krimpen is gevestigd in Amsterdam, maar is erg goed te bereiken als u uit Amstelveen komt. Daarnaast kunt u ook wijn bestellen in onze webshop Vkwijn.nl, hier vindt u ook een ruim aanbod aan unieke en smaakvolle wijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fruitige rode wijn of juist een droge witte wijn. Voor iedereen hebben wij de perfecte wijnen klaar staan om nieuwe smaken en wijnen te ontdekken. Wilt u graag nieuwe wijnen proberen, kies dan voor een van onze wijnpakketten. Zo hebben we een witte wijn pakket, maar ook een Zuid Amerikaans wijn pakket of een Italiaans pakket. Bij deze pakketten hebben wij de juiste wijnen samengesteld die op verschillende gebieden perfect bij elkaar passen.

U kunt de verschillende wijnen eenvoudig online bestellen, maar u kunt ook langskomen in onze wijnwinkel bij Amstelveen. Onze winkel is vrijwel iedere dag van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend, op zaterdag zijn wij tot 18.00 aanwezig in onze wijnshop. Wij voorzien u graag van de juiste informatie bij de verschillende wijnen en geven u ook graag advies. Wij zijn niet voor niets een van de gespecialiseerde wijnwinkels in de buurt van Amstelveen. Kom gerust bij ons langs of bestel uw favoriete wijn gemakkelijk online en dat voor de scherpste prijzen.

Een ruim assortiment aan topwijnen in de buurt van Amstelveen

Hoe leuk is dat, een mooie wijnwinkel in de buurt van Amstelveen waar u diverse wijnen kunt kopen en daarbij het juiste advies. Ook zorgen wij in het weekend voor een aantal wijnen die u kunt proeven om zo de wijnbeleving compleet te maken. Hebt u niet zo veel tijd om langs te komen in onze wijnshop, dan kunt u ook altijd terecht in onze webshop. In onze webshop vindt u dezelfde wijnen die in de winkel ook te verkrijgen zijn. Zo hoeft u niet persé vanuit Amstelveen naar onze wijnhandel te komen, maar kunt u de lekkerste wijnen eenvoudig online bestellen. Voor vragen over een van onze wijnen of over onze diensten, zoals wijnproeverijen of -cursussen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar de lekkerste wijnen!