Wijnhandel van Krimpen, dé wijnhandel in De Pijp

De Pijp, een van de bekendste wijken in Amsterdam en de wijk waar Wijnhandel van Krimpen zich bevindt. Wijnhandel van Krimpen is al 114 jaar een begrip en menig mens koopt er tot op de dag van vandaag nog steeds wijn. Deze wijnhandel in De Pijp beschikt dan ook over een uniek assortiment aan wijnen vanuit de hele wereld. Er zijn veel verschillende soorten wijnen te vinden, zo hebt u rode wijn, rosé wijn, witte wijn en mousserende wijn. Deze wijnen worden dan ook weer onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er verschillende rode wijnen, de ene rode wijn is fruitig terwijl de andere stevig van smaak is. Dit geldt ook voor witte wijn en rosé wijn, mousserende wijn wordt vaak in meerdere categorieën onderverdeeld, zo kan dit champagne zijn, cava, prosecco of een moscato. Al deze verschillende soorten wijnen vindt u bij Wijnhandel van Krimpen in De Pijp. Ook kunt u bij ons wijn online bestellen in onze webshop VKwijn.nl.

Wijn kopen in De Pijp van een uitstekende kwaliteit

Bij Wijnhandel van Krimpen in De Pijp, bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar goede kwaliteit wijnen van diverse wijnmerken. De wijnen komen vanuit de hele wereld, zo hebben we verschillende wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook wijnen uit Argentinië en Australië zijn te vinden in ons assortiment. Wij zijn een van de meest gespecialiseerde wijnwinkels in De Pijp en kunnen u daardoor het beste wijnadvies geven. In ons assortiment vindt u dit dan ook terug, wij hebben de wijnen geselecteerd op smaak, geur en kwaliteit. In onze wijnhandel en in onze webshop vindt u wijnen in diverse prijsklassen en zo hebben wij voor ieder wat wils. Wilt u iets nieuws proberen, maar weet u zelf niet zo goed welke wijn u het beste kunt kiezen, dan helpen wij u graag verder. Ook hebben wij verschillende wijnpakketten samengesteld die perfect bij elkaar passen en op deze manier proeft u diverse wijnen met unieke smaakbelevingen. Deze wijnpakketten zijn eenvoudig online te bestellen en u kunt ze kopen in onze wijnwinkel in De Pijp.

Wijnwinkel (De Pijp) met een ruim aanbod aan diverse wijnen

In onze wijnwinkel kunt u terecht voor de lekkerste wijnen uit verschillende populaire wijnlanden. Ook verkopen wij wijnen uit opkomende wijnlanden zoals Chili, Oostenrijk en Zuid-Afrika. U kunt bij ons langskomen in de wijnwinkel in De Pijp of u kunt eenvoudig wijn online bestellen in onze webshop. U kunt bij ons ook terecht voor wijnproeverijen, wij organiseren twee keer in het jaar een grote assortimentsproeverij. Hierbij worden de beste wijnen voor u klaargezet om te kunnen proeven en dat met de lekkerste hapjes. Bij deze proeverij kunnen wij u informatie geven over de verschillende wijnen. Wilt u graag wijn kopen in De Pijp, kom dan langs in onze wijnwinkel. Wij heten u graag welkom en kunnen u altijd voorzien van advies, tips en informatie!