Errazuriz

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Wijnen van Errazuriz kopen | VKwijn.nl

Errazuriz is een wijn die gemaakt word in Chili en een rijke geschiedenis bevat. In de 16e eeuw, toen de Spanjaarden naar Zuid-Amerika gingen namen zij wijnstokken mee uit Europa. Deze werden vervolgens in Chili geplant door de Spaanse veroveraars die het land op dat moment ‘veroverd’ hadden. Tijdens de tijd dat de Spanjaarden over Chili de baas waren werden er verschillende regels opgesteld voor de productie van de wijn, zodat het niet de economie zou kunnen verstoren in Spanje. In de 18e eeuw was Chili bekent om haar zoete wijnen. In Chili worden onder andere de druivenrassen Merlot, Sauvignon, Sémillon en Chardonnay verbouwd, deze soorten vindt u dan ook terug in het assortiment van Vkwijn.nl. Hier vindt u namelijk de lekkerste wijnen van Errazuriz die u eenvoudig online kunt bestellen.

Ruim aanbod aan de lekkerste wijnen uit Chili

De wijnbouw in Chili werd gestart door Spaanse pionieren maar werd beïnvloed door de Franse wijnbereiding, de wijn wordt daarom ook vooral met Franse druivenrassen gemaakt. In Chili vindt u de wijngaarden waar de druiven verbouwd worden die voor de perfecte Errazuriz wijnen zorgen. Deze wijnen kunt dan ook in ons assortiment en in onze winkel vinden. Zo vindt u hier heerlijke stevige rode wijnen van Errazuriz, maar ook fruitige witte wijnen die tot deze wijnmakerij behoren. U kunt deze wijnen uit Chili dus gewoon eenvoudig online bestellen in onze webshop. Naast de wijnen van Errazuriz vindt u hier ook andere wijnen die uit Chili komen, zo kunt u denken aan Panul en Santiago.  

Een ruim assortiment aan wijn

Wanneer u op zoek bent naar de beste wijnen voor een bepaalde gelegenheid of gewoon voor de vrijdag avond dan bent u bij Van Krimpen aan het juiste adres. In ons assortiment zult u een ruim aanbod aan verschillende wijnen vinden die van over de hele wereld komen, zoals Chili, Argentinië en Zuid-Afrika. Echter komen de meeste wijnen gewoon uit Europa en deze zijn net zo bijzonder en uniek als de andere wijnen. Zo komen er heel veel verschillende soorten wijnen uit Frankrijk, Duitsland en Spanje, maar ook uit andere landen zoals Portugal en Italië. Bij VKwijn.nl kunt u gemakkelijk uw gewenste wijn online bestellen in onze webshop maar ook in onze wijnhandel in Amsterdam. De online bestellingen kunt u eenvoudig en veilig betalen door middel van iDeal, Creditcard of Paypal en wanneer deze bestelling meer dan €60,- bedraagt worden de verzendkosten niet in rekening gebracht. Heeft u vragen over een van onze wijnen, neem dan gerust contact met ons op en wij geven u graag tips en advies!