Topkwaliteit wijn kopen in Purmerend

Wijn is een bekende alcoholische drank die in Nederland veel wordt geconsumeerd en ook een brede geschiedenis kent. Al duizenden jaren wordt er wijn gemaakt, maar vanaf de 19e eeuw ging de kwaliteit van wijn omhoog. Er kwamen steeds meer verschillende soorten en ook andere landen, naast de populaire wijnlanden, gingen meedoen met het maken van wijn. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten wijnen die allemaal een andere en unieke smaak hebben. Natuurlijk kennen we de rode wijn en witte wijn, maar deze wijnen zijn ook weer onder te verdelen in diverse categorieën. Zo zijn er fruitige rode wijnen, maar ook stevige rode wijn en dit geldt ook voor de witte wijn. Naast deze wijnen zijn er ook nog dessertwijnen, aperitief wijnen en mousserende wijnen. Al deze verschillende wijnsoorten vindt u ook in het ruime assortiment van Wijnhandel van Krimpen. Onze wijnhandel bevindt zich in Amsterdam, maar is prima te bereiken voor als u in Purmerend woont. In onze wijnwinkel vlakbij Purmerend vindt u veel verschillende kwaliteitswijnen uit de populairste wijnlanden. Daarnaast hebben we ook diverse wijnen uit opkomende wijnlanden zoals Oostenrijk en Chili.

Wijnhandel van Krimpen, dé wijnhandel bij Purmerend

Een wijnwinkel bij Purmerend, dan is Wijnhandel van Krimpen de juiste plek om naar toe te gaan. In onze wijnshop vindt u een ruim assortiment aan de beste wijnen in verschillende prijsklassen en uit diverse landen. U kunt bij ons kiezen voor een rode wijn, witte wijn of rosé wijn, daarnaast hebben we ook dessertwijnen en mousserende wijnen. Doordat wij van Wijnhandel van Krimpen verstand hebben van zaken kunnen wij u in de winkel voorzien van de juiste informatie bij iedere wijn. Naast onze wijnwinkel bij Purmerend kunt u de wijnen uit ons assortiment ook eenvoudig online bestellen. Hebt u geen tijd om even langs te komen, doe het dan gewoon gemakkelijk online. Doordat we alles in diverse categorieën hebben samengesteld en door de zoekfuncties kunt u eenvoudig de wijn vinden die u zoekt. Bent u in onze webshop en wilt u graag meer informatie of advies over bepaalde wijnen, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Een groot assortiment aan wijnen bij Purmerend voor de beste prijzen

Wilt u graag langskomen in onze wijnwinkel bij Purmerend? Dan bent u van harte welkom. Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur, op zaterdags kunt u bij ons terecht tot 18.00 uur. In het weekend zorgen wij er ook altijd voor dat er een aantal wijnen voor u klaar staan die u kunt proeven. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreide wijnproeverij die wij twee keer per jaar houden. Wilt u zelf graag meer te weten komen over wijn en de wijnsoorten, dan kunt u een wijncursus volgen bij Purmerend. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, na de cursus herkent u kwaliteitswijnen en waardeert u deze ook meer. Kom gezellig langs in onze wijnwinkel om hier de lekkerste wijnen te kopen met het juiste advies, of bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop en bestel de wijnen online. Voor vragen over onze wijncursus of de wijnproeverijen kunt u contact met ons opnemen.