Salentein

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Heerlijke Salentein wijn | VKwijn.nl

Salentein is een Argentijnse wijn afkomstig van honderdduizenden hectare aan wijngaarden. De wijngaarden waar de druiven voor deze wijn groeien, bevinden zich vooral aan de rand van het Andesgebergte. Door het klimaat en de goede bodem kunnen de druiven optimaal groeien en verbeterd de smaak. Een heel bekend gebied waar Argentijnse wijn vandaan komt is Mendoza, hier liggen ook een aantal wijngaarden van Salentein. Salentein heeft verschillende soorten wijnen onder zijn naam staan, de druiven hiervoor groeien dan ook in diverse wijngaarden. Het project Bodegas Salentein is in 1997 opgericht, maar de geschiedenis van de Salentein wijn gaat veel verder terug. Bent u op zoek naar een heerlijke wijn van Salentein, dan bent u bij VKwijn.nl aan het juist adres.

De beste Salentein wijnen kopen

Er zijn verschillende soorten wijnen die vallen onder de Salentein wijn afkomstig uit Argentinië. Deze zijn ook te vinden in het ruime assortiment van VKwijn.nl. Zo hebben we diverse wijnen die uit de Salentein Barrel Selection komen, hieronder vallen onder andere een vol witte Chardonnay, een soepel rode Magnum Malbec en zo hebben we nog meer unieke Salentein wijnen. U kunt deze wijnen eenvoudig online bestellen in onze webshop, ook kunt u langskomen in onze wijnhandel in Amsterdam. Bij ons vindt u exclusieve wijnen voor de scherpste prijzen en van een hoogwaardige kwaliteit. Door onze oprechte passie voor wijn kunnen wij u advies geven over de lekkerste wijnen, u mag dan ook gerust contact opnemen als u vragen heeft.

Ruim aanbod aan uitstekende wijnen

Door ons uitgebreide assortiment met de lekkerste wijnen vanuit de hele wereld heeft u erg veel keuze. Zo zit er altijd wel de perfecte fles wijn tussen, houdt u van een stevige rode wijn of bent u meer van de frisse witte wijnen, bij ons vindt u het allemaal. U kunt langskomen bij onze wijnhandel in Amsterdam, maar online wijn bestellen is ook erg gemakkelijk. Bestelt u wijn voor meer dan €60,-, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. U kunt uw bestelling veilig online afrekenen doormiddel van onder andere iDeal, Visa en PayPal. Bekijk dus snel ons ruime aanbod aan exclusieve Argentijnse wijnen van Salentijn, maar ook wijn uit andere landen als Frankrijk en Italië.