Wit

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Betaalbare witte wijnen van vkwijn.nl

Witte wijn staat al jarenlang in de top 5 van de meest gedronken alcoholische dranken van ons land. Jaarlijks drinken Nederlanders gemiddeld ongeveer 21 liter wijn per persoon, waarvan 7 liter witte wijn. Dit geeft aan dat witte wijn een belangrijke plek heeft in de harten van de Nederlandse wijnliefhebbers. Er zijn veel verschillende soorten wijn verkrijgbaar, die geproduceerd zijn in landen over de hele wereld. Op vkwijn.nl hebben we de lekkerste wijnen voor u geselecteerd, niet alleen uit de bekende wijnlanden maar ook uit de iets onbekendere wijnlanden. Vaak kiezen wijnliefhebbers voor hun vertrouwde fles wijn omdat ze weten dat de kwaliteit van de wijn goed is en ze de smaak lekker vinden. In onze webshop en wijnhandel hebben we ook wat onbekendere wijntjes geselecteerd en deze doen meestal niet onder voor de bekende topwijnen.

Exclusief assortiment witte wijn

Op zoek naar een heerlijke fles wijn? In de webshop van vkwijn.nl vindt u de lekkerste soorten witte wijn. Ons exclusieve assortiment bestaat uit wijnen die geproduceerd zijn over de hele wereld. Bestel wijn uit de bekende Europese wijnlanden of kies voor een onbekendere fles wijn uit een opkomend wijnland zoals Chili, Australië of Zuid-Afrika. Zoete witte wijn, droge witte wijn of een vol wit wijntje, we hebben verschillende smaken wijn verkrijgbaar. Witte wijn is ook erg goed te combineren met diverse etenswaren. Bekijk in onze webshop welke fles wijn geschikt is bij welke gerechten en bestel de wijn simpel en snel online. U kunt de wijn niet alleen online kopen, we verwelkomen u ook graag bij onze wijnhandel gevestigd aan de Frans Halsstraat 67, te Amsterdam.

De beste wijn aanbiedingen

Vkwijn.nl heeft ook dagelijks diverse witte wijnen in de aanbieding. Profiteer van de beste wijn aanbiedingen en koop voordelig uw witte wijn online of in onze wijnwinkel in Amsterdam. Als u meer informatie wilt over de herkomst van de wijnen dan kunt u contact met ons opnemen of even langskomen bij onze wijnhandel. We hebben wijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, voor € 6,50 kunt u al een heerlijke fles wijn scoren bij vkwijn.nl. Naast ons ruime assortiment witte wijnen kunt u bij ons ook de lekkerste rode wijnen, rosé wijnen en mousserende wijnen bestellen. Bekijk ons complete aanbod wijn op vkwijn.nl!