Wijn kopen in Zaandam bij Wijnhandel van Krimpen

Wijn is een van de populairste alcoholhoudende drank, het wordt dan ook veel geconsumeerd hier in Nederland. Wijn wordt al eeuwen gedronken, maar deze eeuw is wijn toch wel wat populairder en zijn er steeds meer verschillende soorten bijgekomen. De wijnen uit landen als Frankrijk en Spanje zijn al erg lang populair, daarnaast komen landen als Chili en Australië ook in opkomst. Bij Wijnhandel van Krimpen vindt u een ruim assortiment aan wijnen uit de populairste wijnlanden en de opkomende wijnlanden. Deze wijnen kunt u kopen in onze wijnwinkel in Amsterdam, als u in Zaandam wordt is dit gemakkelijk te bereiken en kun u gerust langskomen. In onze uitgebreide collectie vindt u onder andere wijnen uit Frankrijk, Italië, Argentinië en Oostenrijk. U kunt natuurlijk bij ons langskomen in onze wijnwinkel vlakbij Zaandam, daarnaast kunt u bij ons ook eenvoudig wijn online bestellen. Door onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u eenvoudig de lekkerste wijnen van de beste kwaliteit en dat voor scherpe prijzen.

Een uitgebreide collectie aan wijnen vanuit de hele wereld

In onze wijnwinkel bij Zaandam, vindt u een uitgebreid aanbod aan kwaliteitswijnen. Zo hebben we diverse rode wijnen, zoals fruitige rode wijnen, maar ook soepele en stevige rode wijnen. Voor de witte wijnliefhebber hebben we ook een mooie selectie samengesteld met fruitige, frisse en volle witte wijnen. In onze wijnshop kunt u langskomen voor advies over onze wijnen en wij voorzien u ook graag van verdere informatie die handig kan zijn bij uw keuze. U kunt bij VKwijn.nl de wijnen die ook in onze winkel te vinden zijn, online bestellen. Hebt u geen tijd om vanuit Zaandam naar onze wijnwinkel te komen, dan doet u dit toch gewoon gemakkelijk online. Onze webshop is 24/7 geopend en in onze wijnhandel naast Zaandam kunt vrijwel iedere dag terecht van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zaterdag is onze wijnwinkel geopend tot 18.00 uur, deze dag zal er ook selectie van wijnen voor u klaar staan die u kunt proeven. Bij deze wijnen geven wij dan bijpassende informatie en eventueel advies voor de aankoop van de wijnen. Als u in onze webshop wijn besteld kunt u hier natuurlijk informatie over krijgen, u kunt dan eenvoudig contact met ons opnemen.

Dé wijnwinkel bij Zaandam voor al uw kwaliteitswijnen

Voor een lekkere fles witte wijn, of een smaakvolle dessertwijn, bent u bij Wijnhandel van Krimpen aan het juiste adres. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse wijnpakketten die door onze wijnkenners zijn samengesteld en perfect bij elkaar passen. Zo hebben we bijvoorbeeld een pakket met wijnen die perfect passen bij de BBQ, maar ook wijnpakketten met wijnen uit dezelfde landen. Ook online vindt u deze wijnpakketten voor de scherpste prijzen. Wilt u naast wijn kopen of bestellen meer te weten komen over de wijnen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een wijncursus die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Voor meer informatie over deze wijncursus kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel voor verdere uitleg. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod aan diverse wijnen en bestel deze of kom langs in onze wijnwinkel bij Zaandam!