Aperitief

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Aperitief wijnen bestellen | Wijnhandel van Krimpen

Een aperitief drinkt men vaak voor het eten. Hier wordt vaak een port, sherry of een andere likeur voor gebruikt. Tegenwoordig kan een cocktail of een wijntje ook prima als aperitief. Een aperitief zorgt ervoor dat de eetlust wordt opgewekt, vooral als de aperitief een hoog alcoholpercentage heeft en weinig suiker bevat, gebeurt dit. Aperitief is afkomstig van het Latijnse werkwoord aperire en dat betekent openen. De traditie om met een aperitief te beginnen is ontstaan om de spijsvertering en de speekselaanmaak op voorhand al te stimuleren. Het tegenovergestelde van een aperitief is een digestief. Een digestief wordt na de maaltijd gedronken, samen met de koffie. Een digestief kan gemengd worden met de koffie of apart ervan worden opgedronken. Limoncello, Jägermeister en Armagnac zijn voorbeelden van een digestief.

Ruim assortiment aan aperitief wijn

Een aperitief voor het eten zorgt ervoor dat er eetlust wordt opgewekt. In de webshop van Vkwijn.nl vindt u meer dan genoeg soorten aperitief wijnen om uw gasten of uzelf van een heerlijke start te voorzien. In een aperitief is het alcoholpercentage hoger dan in andere alcoholische dranken, houdt u hier dus rekening mee. Voor een goede maaltijd met vrienden of familie drinkt u gezellig samen vooraf een aperitief. De stemming komt erin en wanneer iedereen aan tafel is, smaakt het eten bijzonder goed. U vindt in onze webwinkel een ruim aanbod aan diverse soorten aperitief wijnen. Elke aperitief smaakt natuurlijk weer anders bij elk soort eten. Wanneer u twijfelt of de wijn goed bij het eten past, leest u de wijnspijs die vermeld staat wanneer u een product heeft aangeklikt. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt.

Betaalbare wijnen online of in de winkel kopen

Bij wijnhandel van Krimpen betaalt u nooit te veel. Wij doen namelijk niet aan tussenhandel, u heeft dus exclusieve wijnen voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding en daar zijn wij hartstikke blij mee. Voor een aperitief of een goede wijn bent u bij ons aan het juiste adres. Een port of sherry als aperitief en een stevig rood wijntje bij het eten, bij ons vindt u het gegarandeerd. Bestelt u liever geen producten online, maar gaat u liever naar een winkel? U bent van harte welkom in onze wijnhandel in Amsterdam aan de Frans Halsstraat 67. Hier kunt u persoonlijk uw vragen stellen aan ons en zelf op vrijdag en zaterdag een wijntje komen proeven.