Villa Trasqua

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Villa Trasqua wijnen | VKwijn.nl

Villa Trasqua ligt in het hart van Toscane in de regio Chianti en is een landgoed met prachtige wijngaarden. Hier wordt sinds 1968 al wijn geproduceerd en in 2001 is de wijngaard overgenomen door de Nederlander Hans Hulsbergen. Villa Trasqua staat bekend om de smaakvolle en unieke wijnen, dit komt vooral door de aandacht en tijd die wordt besteed aan de druiven. Daarnaast worden de wijnen een tijdje in een geklimatiseerde kelder gehouden, hierdoor wordt de smaak nog verfijnder. Bij het produceren van de wijn wordt er gebruik gemaakt van biologische productiemethoden, hierdoor is er een goede balans tussen moderniteit en traditie. Wijnhandel van Krimpen heeft een eigen wijngaard op de grond van Villa Trasqua. In de webshop van VKwijn.nl vindt u deze heerlijke wijn van Villa Trasqua en dat voor de scherpste prijzen.

Smaakvolle wijnen van Villa Trasqua kopen

Bent u op zoek naar kwalitatief goede wijnen, dan bent u bij VKwijn.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u diverse wijnen van Villa Trasqua, zo hebben we de Villa Trasqua Trasolo, de Chianti Classico en meer heerlijke wijnen uit het hart van Toscane. U kunt kiezen voor een stevige rode wijn, houdt u meer van een frisse witte wijn, dan zit u hier ook goed. Villa Trasqua heeft niet alleen de lekkerste wijnen, ook diverse aperitieven vallen onder deze naam. Zo vindt u een Grappa Vinsanto in onze webshop, maar ook een heerlijke Brandy (brandenwijn). U kunt het gehele assortiment van Villa Trasqua eenvoudig online bestellen. Uw bestelling kunt u veilig afrekenen doormiddel van onder andere iDeal, PayPal, Visa en Master Card.

Ruim aanbod aan exclusieve wijnen

Naast de wijnen van Villa Trasqua vindt u ook nog vele andere wijnen in ons ruime assortiment. Zo hebben we ook diverse wijnen van Salentein, daarnaast vindt u bij ons ook wijnen uit verschillende landen. Een heerlijke rode wijn uit Frankrijk of een smaakvolle witte wijn uit Australië, bij ons vindt u het allemaal. U kunt ervoor kiezen om deze wijnen online te bestellen in onze webshop, maar u kunt ook langskomen in onze wijnhandel in Amsterdam. Door onze kennis en oprechte interesse in wijn, kunt u bij ons altijd terecht voor vragen. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar de perfecte wijn voor u.