Fruitig rood

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 42 in totaal

Fruitige rode wijn kopen | Wijnhandel van Krimpen

Een fruitige rode wijn is een allemans vriend, deze wijn kan op elke gelegenheid gedronken worden. Fruitige rode wijnen zijn vriendelijke en soepele wijnen om te drinken. De druiven die worden gebruikt om deze wijn te maken hebben een extra dunne schil. Deze druiven geven daardoor de maximale hoeveelheid sap en bijna geen tannine. Omdat er weinig tannine in zit wordt de wijn fruitig en zacht. Fruitige rode wijnen hebben een licht fruitig karakter zonder een complexe smaak. De meeste rode wijnen worden gerijpt op eikenhout, dat gebeurt niet bij deze wijnen. Deze wijnen worden geproduceerd volgens de methode Macération Cabonique. De fruitige smaken die deze wijnen vaak hebben zijn aardbeien, bessen, frambozen of andere zomerse fruitsmaken.

Een ruim assortiment aan fruitige rode wijnen

Een fruitige rode wijn drinkt u samen met een lekker zomers gerecht zoals een verfrissende salade of bij tapas uit diverse keukens. Een fruitige rode wijn behoort tot een van de beste en meest aangename wijnen om te drinken. In de webshop van Wijnhandel van Krimpen vindt u diverse soorten rode wijnen met een fruitige smaak die verfrissend, maar toch vol van smaak zijn. Zo vindt u verschillende soorten van een Merlot, Cabernet Sauvignon of een Pinot Noir. Deze fruitige wijnen worden overal in de wereld gemaakt, ze zijn dus allemaal uniek van smaak. U kunt lekker doordrinken in deze wijnen en de wijnen hebben bijna allemaal een verfrissende fruitige afdronk. In de webshop van VKwijn.nl vindt u vast en zeker een lekkere wijn die bij u past. U kunt ook een bezoekje aan onze wijnhandel in Amsterdam maken, hier krijgt u persoonlijk advies en u kunt eventueel zelfs een wijntje komen proeven.

Diverse soorten rode wijnen online bestellen

U kunt bij Wijnhandel van Krimpen diverse soorten wijn kopen, een fruitige rode wijn voor de zachte zomeravonden doet het altijd goed. U kunt deze en andere soorten wijnen hier vinden. Als u niet zo’n fan bent van fruitige rode wijnen kunt u ook een soepele rode wijn of juist een stevige rode wijn bij ons bestellen. Bent u helemaal niet van de rode wijnen, maar meer van de witte wijnen of rosé wijnen dan kunt u deze uiteraard terugvinden in de webshop van VKwijn.nl. Voor persoonlijk advies kunt u naar Amsterdam komen en onze wijnhandel komen bezoeken, we zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. De openingstijden vindt u op onze website. We hopen uw bestelling graag tegemoet te zien en anders in onze wijnhandel in Amsterdam