Frankrijk

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

Franse witte wijnen | VKwijn.nl

Frankrijk is een van de grootste wijnlanden ter wereld en de grootste van Europa. Zowel qua volume als qua omzet heeft Frankrijk het grootste marktaandeel in Europa. Wijnbouw in Frankrijk gaat eeuwen en eeuwen terug. Franse wijn is alom geliefd en hebben een grote reputatie. De topdruiven van Frankrijk zijn voornamelijk de witte druiven. VKwijn.nl heeft een groot aanbod Franse witte wijnen in haar assortiment. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod met diverse andere witte wijnen afkomstig uit andere landen van de beste kwaliteit. De Franse witte wijnen zijn gemakkelijk online te bestellen bij VKwijn.nl tegen de scherpste prijzen.

Verschillende witte wijnen uit Frankrijk

VKwijn.nl biedt een ruim assortiment aan Franse witte wijnen aan. Frankrijk staat niet voor niets bovenaan van bekendste wijnlanden ter wereld. In Frankrijk groeien meer dan 100 inheemse druivenrassen. Iedere streek kent haar eigen specifieke druivenrassen. De bekendste druivenrassen waar Franse witte wijnen mee worden gemaakt zijn de chardonnay druiven en de sauvignon blanc.
De sauvignon blanc is een van de meest verbouwde druivenrassen ter wereld. Sauvignon blanc herken u aan de superfrisse smaak. Bij VKwijn.nl hebben we een ruim aanbod aan wijnen van sauvignon blanc uit Frankrijk in ons assortiment. De chardonnay druif is een middelgrote, ronde druif waarvan ook champagne wordt gemaakt. Bij VKwijn.nl vind u een groot assortiment aan Franse witte wijnen gemaakt van de chardonnay druif. Wanneer u informatie zoekt over een witte wijn uit Frankrijk kunt u makkelijk meer informatie vinden over wijnspijs bij het product. Zo kunt u overzichtelijk bekijken of u de juiste wijn gevonden hebt.

Eenvoudig Franse witte wijn online bestellen

Door het ruime aanbod van VKwijn.nl is er altijd een wijn te vinden die past bij uw wensen. De lekkerste witte wijnen uit Frankrijk kunt u kopen in onze webshop of in onze wijnhandel in Amsterdam. Wij hebben vele honderden wijnen in ons assortiment uit vrijwel alle wijnstreken in Europa en de rest van de wereld. Wanneer u wijn besteld in onze webshop voor 16.00 uur, dan zorgen wij er voor dat u de wijn de volgende dag in huis heeft. Bestellingen boven een bedrag van €60,- worden gratis bezorgd. Bent u niet zo’n fan van Franse witte wijn, dan hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan andere wijnen zoals rode wijnen en rosé wijnen. Wijnhandel van Krimpen is al meer dan 114 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van de lekkerste wijnen. Heeft u vragen over een bepaalde wijn of wilt u graag wat aanvullend wijnadvies? U kunt ons telefonisch bereiken of u kunt een bezoekje brengen aan onze wijnhandel in Amsterdam. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u van een heerlijke wijn te voorzien.