Stevig rood

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 65 in totaal

Stevige rode wijn online kopen bij Vkwijn.nl

Wanneer we spreken over een stevige wijn, dan heeft deze wijn body en veel kracht in zijn smaak. Bordeaux, Barolo of Rioja wijnen zijn stevige wijnen, maar ook de wijnen van Cabernet zijn stevig van smaak. Wanneer een stevige wijn gemaakt wordt, heeft u daarvoor ook een stevige druif nodig. Want wijnen worden nou eenmaal van druiven gemaakt. Een stevige rode wijn is vooral geconcentreerd van smaak, dit kan komen omdat de druiven meer zon hebben gezien dan andere druiven. Hoe meer zon een drijf heeft gehad, hoe rijper hij is en dat betekent dat er smaak in de wijn zit. In stevige rode wijn vindt u ook stevig rood fruit, zoals kersen, bosbessen en bramen.

Uitstekend aanbod aan rode wijnen in onze wijnhandel

Bij stevige rode wijnen hoort natuurlijk ook een stevig gerecht, zoals een stoofpotje, bij de barbecue of bij een typisch Italiaans gerecht als pizza, pasta of lasagne. Een wijn uit deze categorie is ook prima geschikt om op zichzelf te drinken, bij een feestje of ’s avonds op de bank. In de webshop van Vkwijn.nl vindt u een ruim aanbod aan stevige rode wijnen. De wijnen die u hier vindt zijn van zeer goede kwaliteit, ze hebben een mooie donkerrode kleur en een krachtige smaak. Let er wel op dat rode wijn niet lang houdbaar is wanneer u de fles heeft geopend. Bewaar rode wijn ook niet in de koelkast, rode wijn drinkt u het beste op kamertemperatuur. Zet de fles rode wijn dus naast de koelkast op aanrecht. De wijnsmaak komt het best tot zijn recht op deze manier.

Wijnen uit landen van over de hele wereld

In de webshop van Wijnhandel van Krimpen vindt u wijnen die afkomstig zijn vanuit de hele wereld. Zo bieden wij Spaanse, Franse, Chileense en Italiaanse rode wijnen met een stevig karakter aan. Deze wijnen kunt u eveneens bemachtigen in onze winkel in Amsterdam, u vindt onze wijnhandel aan de Frans Halsstraat 67. Naast stevige rode wijnen bieden wij ook soepele rode wijnen en fruitige rode wijnen aan, hierin is ons assortiment ook erg divers zodat u voorzien wordt van het lekkerste wijntje. Bent u niet zo’n fan van rode wijn, dan hebben wij ook een uitgebreid assortiment witte wijnen, rosé wijnen en mousserende wijnen voor u. Bent u opzoek naar een aperitiefje? Dan bent u bij Wijnhandel van Krimpen zeker aan het juiste adres. Tot ziens bij Wijnhandel van Krimpen!