Spanje

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Spaanse witte wijnen | Wijnhandel van Krimpen

Wijnhandel van Krimpen is al meer dan 114 jaar een begrip in Amsterdam. Van Krimpen heeft een groot aanbod aan verschillende wijnen in de wijnhandel in Amsterdam en online op VKwijn.nl. VKwijn.nl biedt een groot assortiment aan Spaanse witte wijnen in haar webshop. Spanje is gemeten naar beplante oppervlakte het grootste wijnland ter wereld. Maar omdat het land barre omstandigheden kent op het gebied van aanplanting van de druivenstokken, staat Spanje op nummer drie. Maar dit betekent niet dat de kwaliteit van de Spaanse wijnen slecht zijn. Spanje kent heerlijke witte wijnen. Zo vindt u in onze webshop een ruim assortiment aan volle, frisse en fruitige witte wijnen van Spaanse afkomst. Spaanse witte wijnen staan bekend om haar vrij lichte, droge witte wijnen, die beïnvloedt worden door de Atlantische Oceaan.

Witte wijn uit Spanje bestellen

Bij VKwijn.nl vindt u een groot assortiment aan witte wijnen afkomstig uit het land Spanje. Er zijn verschillende soorten Spaanse witte wijnen te vinden in onze webshop. Bij elke Spaanse wijn vindt u meer informatie over de wijnspijs zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken tussen verschillende Spaanse wijnen.  Zo weet u precies waar de wijn lekker bij smaakt zodat u voorkomt dat u de verkeerde wijn in huis haalt. Neem bijvoorbeeld de Monte Llano Viura uit 2016, deze wijn is veelzijdig en past bij veel verschillende soorten gerechten. Daarnaast is deze wijn ook heerlijk om gewoon te drinken. Bent u toch op zoek naar een andere witte wijn uit Spanje? Bekijk ons exclusieve assortiment en laat je verrassen door het ruime aanbod. De lekkerste Spaanse witte wijnen hebben wij voor u geselecteerd. Bekijk in onze webshop welke fles wijn geschikt is bij welk gerecht en bestel de wijn eenvoudig en snel online. U kunt de wijn niet alleen online kopen, we verwelkomen u ook graag in onze wijnhandel gevestigd aan de Frans Halsstraat 67 in Amsterdam.

Wijnaanbiedingen uit Spanje

VKwijn.nl heeft dagelijks diverse witte wijn aanbiedingen in de webshop. Deze aanbiedingen kunnen naast Spaanse witte wijnen ook wijnen zijn afkomstig uit andere landen. Profiteer van de beste wijn aanbiedingen en koop voordelig de lekkerste witte wijnen online of in onze wijnwinkel in Amsterdam. Wanneer u Spaanse witte wijn besteld voor 16.00 uur dan bezorgen wij de volgende dag de wijn bij u thuis. Wanneer u een bestelling doet boven een bedrag van €60,- dan is de verzending geheel gratis. Als u meer informatie wilt over de wijnen in ons assortiment of u wilt graag gepast advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze wijnhandel. Onze medewerkers staan met veel plezier voor u klaar en voorzien u graag van passend wijnadvies. Bekijk ons complete aanbod wijnen op VKwijn.nl!