Ramon Bilbao

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Heerlijke wijnen van Ramon Bilbao| VKwijn.nl

In het jaar 1924 richtte Ramón Bilbao Murga wijnhandel en wijnbouwerij Bodegas Ramón Bilbao op, aangezien Ramón zelf een ervaren wijnhandelaar was die al sinds 1896 wijn verkocht wist hij hoe hij moest werken op dit gebied. Hij zocht daarbij de lokale boeren op in het Noorden van Spanje. Het bedrijf en wijnhuis werd in de loop der jaren doorgegeven aan de verschillende generaties binnen de Bilbao familie tot het laatste lid in 1966 overleed. In 1972 werd het bedrijf omgezet in een vennootschap waarbij ze samen gingen werken met nieuwe partners. Inmiddels is het familiebedrijf Diego Zamora eigenaar van het bedrijf, zij zijn bekend van het Spaanse likeur ‘Licor 43’. De Spaanse wijnen van Bilbao zijn te vinden in het ruime assortiment van Vkwijn.nl, deze kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop en dat voor de scherpste prijzen.

Een ruim aanbod aan Spaanse wijnen

De Spaanse wijnbouw is zo oud als men kan herinneren, door het klimaat in Spanje kunnen er gemakkelijk allerlei soorten druiven worden verbouwd op verschillende vruchtbare stukken grond. Wanneer u door Spanje heen reist dan zal u gegarandeerd een wijngaard onderweg tegenkomen. De wijngaarden waarop Bilbao de druiven teelt bevinden zich in het Noorden van Spanje. In het assortiment van Vkwijn zult u verschillende Spaanse wijnen tegenkomen en zo ook de hoogwaardige kwaliteitswijnen van Ramon Bilbao. Zo vindt u hier stevige rode wijnen, frisse witte wijnen en ook rosé wijnen van Bilbao. Naast de wijnen van Ramon Bilbao vindt u in onze webshop ook een ruim aanbod aan andere Spaanse wijnen. Zo hebben we de lekkerste wijnen van Castello, Palacio en meer unieke wijnen uit dit mooie wijnland.

Eenvoudig topkwaliteit wijnen bestellen

Wijn is er inmiddels voor elke gelegenheid, zo vindt u in het assortiment van VKwijn een breed aanbod aan verschillende wijnen. Deze wijnen zijn geschikt voor bijvoorbeeld een lekker diner, avondje gezelligheid maar ook zijn er wijnen speciaal bedoeld als dessert na het diner. De wijnen in ons assortiment zijn van topkwaliteit en worden geïmporteerd vanuit de hele wereld, maar vooral uit Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland en Spanje. Voor het bestellen van deze wijnen kunt u eenvoudig gebruik maken van onze online webshop waar u veilig af kunt rekenen door middel van iDeal en PayPal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wilt u persoonlijker contact, dan kunt u ook altijd langskomen in onze wijnhandel in Amsterdam.