Soepel rood

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

Soepele rode wijn kopen bij Vkwijn.nl

Een rode wijn met een soepele smaak is vaak lichtrood van kleur met een fruitig karakter. De wijn heeft een soepele structuur en subtiele smaken. De geur die deze wijn heeft zijn geuren van fruit en kruiden zoals tijm en rozemarijn. Bekende soepele rode wijnen zijn de Pinot Noir en wijnen van de rode Merlot druiven. Wijnen met een soepele smaak en structuur worden veelal gemaakt in de Bourgogne, Nieuw-Zeeland, Duitsland en Chili. Wanneer u een rode wijn uit deze categorie drinkt bij het eten, moet u natuurlijk wel een gerecht hebben wat er bij past. Een soepel rood wijntje gaat goed samen bij gegrild gevogelte, bijvoorbeeld kip of eendenborstfilet, lichte pastagerechten en soepele rode wijn komt ook bij een kaasplateau goed tot zijn recht. Soepele rode wijnen kunt u ook prima drinken op een feestje of als relaxmoment ’s avonds op de bank.

Ruim assortiment aan verschillende rode wijnen

Er zijn verschillende druivensoorten waar wijn van gemaakt wordt. Zo zijn er wel vijftien verschillende druivensoorten om een lekkere soepel rode wijn te maken. Al deze druiven komen uit andere landen en andere regio’s. Zo kunnen drie druivensoorten uit Frankrijk komen, maar allemaal uit een andere regio. En dat heeft weer invloed op de smaak van de rode wijn. Hoe langer een druif in de zon blijft rijpen, hoe intenser en voller de smaak. Deze lange rijping zien we vooral terug bij de stevige rode wijnen. In de webshop van Vkwijn.nl vindt u een ruim aanbod aan verschillende rode wijnen. We hebben het extra makkelijk voor u gemaakt zodat u eenvoudig kunt filteren tussen de verschillende soorten rode wijn. Voor persoonlijk advies over de verschillende soorten wijnen bent u van harte welkom in onze wijnhandel in Amsterdam.

Online de lekkerste en beste wijnen bestellen

De soepele rode wijnen van VKwijn.nl komen allemaal uit verschillende landen. Zo komt een groot deel van deze categorie uit Frankrijk, Italië en Spanje. Enkele wijnen komen uit Argentinië, Australië, Chili, Duitsland, Portugal en Zuid-Afrika. Bij Wijnhandel van Krimpen en online in onze webshop betaalt u nooit meer dan nodig is. Omdat onze wijnhandel geen gebruik maakt van tussenhandel is de prijs lager maar de kwaliteit nog steeds net zo goed. De wijnen die wij aanbieden zijn professioneel geselecteerd door onze oprechte passie voor wijn. Bent u niet zo’n liefhebber van rode wijn, bekijk dan eens assortiment aan witte en rosé wijnen. Naast deze wijnen bieden wij ook nog dessert wijnen en aperitief wijnen aan. Wanneer u een bijzondere wijn zoekt, bent u bij Van Krimpen aan het juiste adres!