Cava

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Cava kopen bij Wijnhandel van Krimpen

Cava is een heerlijke mousserende wijn die vaak wordt gedronken als aperitief. Deze mousserende wijn, die voor het eerst in het jaar 1872 werd gemaakt, is een bubbeltjeswijn afkomstig uit Spanje en wordt voornamelijk geproduceerd in Catalonië. Cava en champagne lijken op elkaar maar er zijn zeker wat verschillen tussen de twee mousserende wijnen. De druiven van Cava groeien in een ander klimaat, waardoor de mousserende wijn minder zuren heeft dan champagne. Het voordeel van Cava is dat het ook een stuk goedkoper is dan champagne. Er worden voor Cava verschillende soorten druiven gebruikt namelijk, macabeo, xarel-lo en parallada druiven waardoor de smaak iets milder wordt. Cava moet minstens negen maanden of langer in de kelder bewaard worden voordat het kan worden geconsumeerd. Om Cava het lekkerst te drinken moet de temperatuur rond de zes graden zijn. Wijnhandel van Krimpen verkoopt in de webshop verschillende soorten cavawijnen voor een goede prijs!

Verschillende soorten Cava van topkwaliteit

Er zijn verschillende soorten Cava’s. De ene Cava is heel droog en de ander juist heel zoet omdat, er meer suiker is toegevoegd aan de mousserende wijn. Vkwijn.nl biedt verschillende soorten Cava aan namelijk, rosé en witte cava’s. Rosé heeft een meer fruitige smaak ten opzichte van de witte Cava’s. Vkwijn.nl verkoopt Cava’s van het merk Glos Amador. De smaak van de Cava’s van het merk Glos Amador verschillen tussen fris, fruitig en droog.  De prijs van Cava heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kan bij Vkwijn.nl al een Cava wijn bestellen voor €9,50! U kunt Cava wijnen drinken bij een appetizer, visgerechten, pasta’s, hartige taarten of bij wit vlees gerechten. Maar natuurlijk kunt u ook Cava drinken als u zin heeft in een lekker mousserende wijn.

Lekkere Cava en andere mousserende wijnen online bestellen

In onze mooie winkel aan de Frans Halsstraat in Amsterdam, staan wij voor u klaar om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Ook telefonisch willen wij u graag te woord staan. U kunt op onze webshop lekkere wijnen bestellen en thuis laten bezorgen waaronder ook Cava! Bestelt u voor 16.00 uur dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis! Voor andere soorten wijnen kunt u ook bij Wijnhandel van Krimpen terecht. Vkwijn.nl verkoopt ook heerlijke rode en witte wijnen. De rode wijnen die wij verkopen komen uit verschillende landen. Zo komt de ene rode wijn uit Frankrijk en de andere uit de USA. Dit geeft een variërend aanbod waaruit u kunt kiezen. Bekijk ons complete aanbod van wijnen op www.vkwijn.nl!