Vol wit

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

De lekkerste volle witte wijn bij Vkwijn.nl

Bij ons vindt u alleen volle witte wijn van absolute topkwaliteit. Tijdens het selecteren van ons assortiment zijn wij namelijk zeer rigoureus en beoordelen wij de wijnen op meerdere strenge eisen. De volle witte wijn van Vkwijn.nl is afkomstig uit diverse landen zoals Frankrijk, Spanje, Argentinië. Door het brede assortiment heeft u genoeg keuze om de volle witte wijn te zoeken die voldoet aan al uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de Franse La Soufrandise Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes uit 2015, de wijn is handmatig geplukt en wordt met veel precisie verwerkt waardoor alle smaak uit de zacht geperste druiven is bewaard.  De lekkere blanke wijn ontstaat doordat er tijdens de gisting geen schillen en pitten worden meegenomen.

De volle witte wijnen van Vkwijn.nl staan bekend om hun ronde smaak en heldere kleur die witte wijn accentueren. Een doorgewinterde wijndrinker zal beamen dat de volle witte wijnen het best tot hun recht komen in combinatie met gerechten zoals gevogelte, vis en goedgevulde salades. De lekkere wijnen leveren namelijk een zacht mondgevoel die ervoor zorgt dat de gerechten smaakvoller overkomen.

Amsterdamse witte wijn van topkwaliteit

De wijnen uit ons assortiment zijn van verschillende prijsklassen. Bij Vkwijn.nl vind je dus zowel goedkope wijnsoorten als exclusieve wijnen. Een fles wijn uit ons duurdere segment zoals de Domaine Prunier-Bonheur Meursault 1er Cru uit 2009 is uitstekend voor belangrijke gelegenheden maar ook is het zeker aan te raden om deze wijnsoort uit te proberen als u zichzelf of iemand anders even lekker wilt verwennen. De voordelige wijnen worden vaak genuttigd als men eens een avondje lekker thuis zit maar is natuurlijk ook prima te gebruiken tijdens aangelegenheden. 

De wijnflessen zijn verkrijgbaar met verschillende afsluitingen. Sommige wijnflessen worden namelijk afgesloten met een kurk en andere wijnflessen met een schroefdop. Het belangrijkste is de structuur van de wijn. In het geval van jonge volle witte wijn is het niet dermate belangrijk. De kurk zorgt ervoor dat de wijn nog tijd heeft om te rijpen, in tegenstelling tot de schroefdop die ervoor zorgt dat de fles volledig zuurstofdicht is. Veel wijnliefhebbers prefereren de authentieke kruk toch nog boven de schroefdop.

Diverse wijnmerken in wijnwinkel De Pijp

Naast het online assortiment op Vkwijn.nl kunt u natuurlijk ook eens een kijkje nemen in onze wijnwinkel De Pijp te Amsterdam. Hier bent u aan het juiste adres voor vele andere soorten wijn. Wij heten u graag welkom in onze Amsterdamse wijnwinkel waar u langs kunt komen voor vragen, informatie maar natuurlijk ook voor persoonlijk advies. Online wijn uitzoeken is namelijk snel en handig maar met tips van onze deskundigen kunt u eens diverse wijnen proberen met een unieke smaakbelevingen die op de voorhand niet zou hebben gekozen.

Wijnhandel van Krimpen realiseert de bestelling over het algemeen binnen drie werkdagen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u snel kunt genieten van de unieke smaaksensaties die onze wijnen u bieden. Naast volle witte wijnen kunt u ook eens een kijkje nemen naar andere soorten witte wijn zoals onze frisse- en fruitige collectie witte wijn.