Laurent Miquel

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Laurent Miquel wijnen kopen bij VKwijn.nl

Laurent Miquel wordt gezien als een bekende en goede wijnmaker uit Zuid-Frankrijk. Het begon allemaal in 1791, toen kocht de familie het Cazal Viel gebied, op dat moment was de grond helemaal niet vruchtbaar en werd in die tijd alleen voor de jacht gebruikt. Een paar honderd jaar later wordt er op deze grond een grote hoeveelheid aan druiven verbouwd die worden gebruikt voor het maken van de heerlijke wijnen die we kennen van Laurent Miquel. In de eerste jaren werden er vooral Syrah druiven verbouwt, maar in 1992 werden de eerste Viognier wijnstokken geplant. Tegenwoordig worden er verschillende wijnsoorten gebruikt voor het maken van de heerlijke wijnen van Laurent Miquel. De wijngaarden waar de productie van de wijnen allemaal begint bevinden zich in de bekende wijnstreek Languedoc-Roussillon. De heerlijke wijnen die daar worden geproduceerd vindt u in de webshop van VKwijn.nl. Deze kunt u eenvoudig online bestellen, de wijnen zijn van topkwaliteit en ze zijn te verkrijgen voor de scherpste prijzen.

Een ruim assortiment aan wijnen van Laurent Miquel

In de grootste wijnstreek van Frankrijk, de Languedoc-Roussillon worden dus veel verschillende druivensoorten verbouwd voor de heerlijke wijnen van Laurent Miquel. Deze wijnen zijn dan ook te vinden in het ruime assortiment van VKwijn.nl. Bent u een liefhebber van rode wijnen met een soepele en fruitige afdronk dan zijn de rode wijnen van Laurent Miquel perfect voor u. Daarnaast vindt u in onze webshop ook frisse witte wijnen en rosé wijnen die allemaal zijn gemaakt voor de bekende Laurent Miquel wijnmakerij. Naast de wijnen van deze wijnmakerij vindt u in ons assortiment ook andere verrukkelijke wijnen van topkwaliteit uit het populaire wijnland Frankrijk. Zo bent u hier op de juiste plek als u op zoek bent naar wijnen van Loron, Château of Domaine. Al deze wijnen zijn gemakkelijk online te bestellen, ook kunt u deze verkrijgen in onze wijnhandel in Amsterdam.

Eenvoudig de beste wijnen online bestellen

Heeft u binnenkort een belangrijke gelegenheid of een feest waarbij wijn zeker niet mag missen? Dan kunt u terecht bij VKwijn.nl, via onze webshop kunt u eenvoudig allerlei soorten wijnen bestellen. De wijnen worden dan snel bij u thuis geleverd en zijn op een veilige manier verpakt waardoor deze niet snel zullen verongelukken. Naast ons ruime assortiment aan wijnen vanuit de hele wereld, hebben wij ook bijzondere specials. Dit zijn vaak wijnen met een beperkte beschikbaarheid en die wat hoger in de prijsklassen liggen. Voor vragen of advies over diverse wijnen uit onze webshop kunt u altijd contact met ons opnemen. Bestel nu snel de lekkerste en beste wijnen online of kom langs in onze wijnhandel in Amsterdam waar wij u hartelijk zullen ontvangen!