Mousserend

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Mousserende wijnen bestellen | VKwijn.nl

De mousserende wijn, ook wel bubbeltjeswijn of schuimwijn genoemd, wordt gezien als een luxe wijn. De bekendste mousserende wijn is dan ook Champagne, alleen wijnen die in de wijnstreek de Champagne gemaakt worden mogen dan ook deze naam dragen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog veel andere mousserende wijnen die hoog in het vaandel staan onder de wijndrinkers zoals prosecco. Deze Italiaanse wijn heeft een zoetere smaak dan campagne of cava waardoor deze wijn meer toegankelijker is voor de meeste mensen. Cava is een Spaanse variant van champagne, deze wijn is beschikbaar als witte wijn en als rosé wijn. Cava ligt in het noordoosten van Spanje en hier zijn dan ook de meeste wijnbouwerijen te vinden, echter wordt de wijn ook op andere plekken in Spanje gemaakt. 

Groot aanbod aan mousserende wijnen

In het assortiment van VKwijn vindt u een groot aanbod aan mousserende wijnen die uit allerlei Europese landen komen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ons assortiment mousserende wijnen bestaat vooral uit witte wijnen maar wij bieden ook rode wijnen aan. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende soorten Champagnes en Cava’s die goed bij een specifieke maaltijd passen. VKwijn biedt ook een breed aanbod aan voor wijnen die perfect zijn voor een feestje of belangrijke gelegenheid. Alle mousserende wijnen in ons assortiment zijn van topkwaliteit en worden veilig geleverd in een verpakking die beschadiging aan de fles voorkomt.

De beste wijnen verkrijgbaar!

In het assortiment van VKwijn vindt u kwalitatief goede wijnen tegen scherpe prijzen. U kunt deze wijnen eenvoudig online bestellen in onze webshop, ook kunt u langskomen in onze wijnhandel in Amsterdam. Voor advies bent u ook bij ons aan het juiste adres, door onze passie en interesses voor wijn kunnen en willen wij al uw vragen beantwoorden. U kunt ook verschillende specials vinden in ons ons assortiment zoals wijnkisten en speciale wijnen. Ook hebben wij elke maand een pakket in de aanbieding met daarin verschillende wijnen voor een scherpe prijs, ook deze kunt u gemakkelijk online bestellen maar ook in onze winkel halen. Wanneer uw bestelling boven de € 60,-  uit komt dan worden de verzenkosten niet in rekening gebracht. U kunt uw bestelling gemakkelijk online afrekenen door middel van iDeal, Paypal, Credit card.