Prosecco

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Prosecco online kopen bij Vkwijn.nl

Prosecco is een heerlijke mousserende wijn dat oorspronkelijk afkomstig is uit het wijngebied Veneto. Prosecco is een fruitige en toegankelijk wijn die gedronken kan worden op verschillende gelegenheden. De mousserende wijn wordt vooral gedronken bij vis, salade of als aperitief. De druif waar Prosecco van gemaakt wordt heet de Glera druif. Deze druif wordt ook wel de prosecco druif genoemd. Prosecco wordt vaak vergeleken met champagne, maar deze twee mousserende wijnen verschillen wel van elkaar. Prosecco is een heel fris, fruitig en jonge wijn terwijl de champagne juist volwassener is. Het is wel een goede vervanger van champagne als u wilt gaan voor een iets goedkopere mousserende wijn. Voor goede Prosecco betaalt u tenslotte ook minder dan voor een fles champagne.

Verschillende soorten Prosecco bestellen

Er zijn verschillende soorten prosecco wijnen. U kunt hierbij denken aan droge- en zoete proseccowijnen. Prosecco is in drie groepen te verdelen, namelijk  Dry, Extra Dry en Brut. Dry Prosecco is de zoetste prosecco ook al betekent de naam wat anders. In de Dry Prosecco zijn de meeste suikers toegevoegd. Brut is de droogste prosecco die u heerlijk kan drinken bij vis- en andere gerechten. Extra Dry is de soort prosecco die het meest wordt gedronken en het meest gangbaar is. In onze webshop van Wijnhandel van Krimpen verkopen wij ook verschillende soorten prosecco’s. Farina en Asonia zijn merken van prosecco’s dat onder andere in onze webshop worden verkocht. De Mousserende wijn kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop. De Prosecco wordt zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd, zodat u kunt genieten van de heerlijke prosecco.

Uitgebreid assortiment aan mousserende en andere wijnsoorten

Vkwijn.nl heeft een groot assortiment aan heerlijke wijnen, waaronder mousserende wijnen zoals prosecco. Onder de mousserende wijnen vallen ook champagne en cava die u ook kunt bestellen in onze webshop. De lekkerste wijnen vindt u bij Wijnhandel van Krimpen. U kunt een bezoekje brengen aan onze winkel in Amsterdam maar u kunt de wijnen ook online bestellen. Wij hebben een ruime keuze van soorten wijnen dus u kunt de lekkerste wijnen uitkiezen en laten thuisbezorgen. In onze webshop vindt u ook heerlijke rode, witte en rosé wijnen. De wijnen zijn in verschillende categorieën ingedeeld, zoals stevig, soepel en fruitig. In onze webshop leest u bij welke gerechten de wijnen lekker zijn te combineren. De wijnen die wij online verkopen komen uit verschillende landen.  Wij verkopen wijnen van topkwaliteit voor een goede prijs. U vindt op onze website ook complete wijnpakketten die u kunt bestellen.