Champagne

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Champagne kopen in Amsterdam | Wijnhandel van Krimpen

Champagne wordt vaak gedronken op speciale gelegenheden, etentjes, feesten en borrels. Maar wat is Champagne eigenlijk? En waarvan is het gemaakt? Champagne is een al eeuwenlang populaire mousserende wijn die wordt gemaakt van druiven die in de regio Champagne groeien. De naam ‘’champagne’’ mag een mousserende wijn alleen dragen als het is gemaakt van druiven die uit de regio Champagne in Frankrijk komen en worden geproduceerd. Champagne mag pas gedronken worden als het minimaal 15 maanden in de kelder heeft gelegen. Na de 15 maanden heeft de champagne genoeg tijd gehad om te gisten en kan de champagne geconsumeerd worden. Wijnhandel van Krimpen is één van de gespecialiseerde wijnhandel in Amsterdam waar u verschillende soorten en merken champagnes in de winkel kunt kopen of online kunt bestellen.

Ruim assortiment aan Champagne

Er zijn veel verschillende soorten en merken champagnes te verkrijgen op de markt. Wijnhandel van Krimpen heeft een ruim assortiment van champagne. Deze champagnes kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Daarnaast bent u ook altijd welkom in onze wijnwinkel. Wijnhandel van Krimpen is een prachtige winkel gevestigd in de Amsterdamse wijk de Pijp waar de beste champagnes worden verkocht. Het assortiment, zowel online als in de winkel, bestaat uit diverse merken champagne zoals, Moët Chandon, Pol Roger, De Sousa en Dom Perignon. Er zijn verschillende prijsklasse van de champagnes op Vkwijn.nl. U betaalt bijvoorbeeld voor de ene Pol Roger champagne €43,95 en voor de ander €210,-. U kunt champagnes drinken op allerlei gelegenheden zoals op speciale feestjes, etentjes, borrels of als u er simpelweg gewoon zin in heeft!

Online de lekkerste champagne bestellen

Wilt u lekkere champagne bestellen dan moet u de champagne bestellen op Vkwijn.nl. U kunt naast champagne ook andere mousserende wijnen bestellen. Cava  en Prosecco zijn andere heerlijke mousserende wijnen die u op Vkwijn.nl kunt bestellen. Cava is een mousserende wijn uit Spanje en Prosecco is een zeer toegankelijke wijn uit Italië. Bestel nu op Vkwijn.nl een lekkere mousserende wijn waar u van kunt genieten. U kunt eenvoudig een bestelling doen op Vkwijn.nl en betalen met een creditcard, via iDeal of Paypal. Als u een bestelling heeft boven de €60,- dan betaalt u geen verzendkosten! U kunt onze prachtige winkel in Amsterdam bezoeken om advies te krijgen van onze specialisten. Voor vragen en advies kunt u ons telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord.