Rood

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Rode wijn online bestellen

 Nederland kent veel wijnliefhebbers en rode wijn is dan ook één van de meest gedronken wijnsoorten. U kunt een rood wijntje bij allerlei gelegenheden drinken. We genieten ervan tijdens de lunch of het avondeten, op het terras in het zonnetje en ’s avonds op de bank voor het slapen gaan. Vooral tijdens het eten kan wijn een verrijking zijn en echt ervoor zorgen dat een bepaald gerecht nog lekkerder zal smaken. In onze webshop kunt u eenvoudig zien welke rode wijnen goed passen bij bepaalde gerechten, zodat u dit niet helemaal zelf hoeft uit te zoeken en snel een heerlijke wijn- en spijs combinatie uit kunt kiezen. U kunt uiteraard ook terecht bij onze wijnhandel voor advies en informatie over de rode wijnen die wij verkopen.

Het beste aanbod rode wijn

 Op vkwijn.nl kunt u de keuze maken uit de lekkerste rode wijnen, die afkomstig zijn van over de hele wereld. We hebben de beste wijnsoorten voor u geselecteerd in onze webshop en wijnhandel in Amsterdam. Bestel uw favoriete rode wijn simpel en snel online en bekijk welke gerechten goed bij dit wijntje passen. We hebben rode wijnen die onder andere lekker zijn bij gerechten uit de Aziatische keuken, visgerechten en bij diverse vleessoorten die klaargemaakt zijn op de barbecue. Kies uit het aanbod met meer dan 140 diverse soorten wijn in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een stevig wijntje, een soepel wijntje of liever een iets fruitiger wijntje? Al deze soorten wijntjes kunt u bij ons online bestellen of kopen bij onze wijnhandel Van Krimpen in de Pijp, Amsterdam.

Wijn uit de beste wijnlanden ter wereld

 Het wijnaanbod van vkwijn.nl onderscheidt zich van andere wijnhandelaren en webshops dankzij het uitgebreide aanbod van rode wijnen afkomstig uit meer dan 10 verschillende landen in de hele wereld. Hierdoor hebben we een gevarieerd aanbod wijn voor u klaar liggen die allemaal een eigen, authentieke smaak hebben. De meeste rode wijnen die we voor u geselecteerd hebben zijn geproduceerd in de bekende wijnlanden Spanje, Frankrijk en Italië. Naast de flessen wijn uit de bekende wijnlanden hebben we ook ruimte in ons aanbod voor flessen wijn uit de nieuwe wijnlanden zoals Zuid-Afrika en Argentinië. Dus voor liefhebbers van wijn uit de traditionele wijnlanden kunt u bij ons terecht en voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de smaak van wijn buiten Europa bent u ook bij ons aan het juiste adres!